кадри 7/8 твРедактор: Емоционален спор между Станислав Недков – Стъки и журналиста

...
кадри 7/8 твРедактор: Емоционален спор между Станислав Недков – Стъки и журналиста
Коментари Харесай

Караница в ефира при Крум Савов: Стъки не можа да каже как е взел 29 хил. лева от МОН

кадри 7/8 тв

Редактор: 

Емоционален спор сред Станислав Недков – Стъки и журналиста Борис Ангелов се развихри в предаването на Крум Савов по 7/8 тв. Повод беше следствие, че федерацията по ММА е получило преди няколко години 29 хиляди лв. от просветното министерство посредством европейската му дирекция. Органът, който работи с известната стратегия за просвета и обучение „ Еразъм + ”, е отпуснал сумата в помощ на федерацията, ръководена от Недков, за организацията на Европейско състезание по ММА. Странното в тази ситуация е, че те идват от бюджета за медийни действия, изясни журналистът Борис Ангелов.

В отговор по телефона Стъки изясни, че не се усеща отговорен, че е взел парите, тъй като в това състезание са взели участие 400 състезатели от 30 страни, българските състезатели са взели 11 медала, от които 5 златни и са се класирали първи отборно. Ангелов се опита да го попита по какъв начин обаче е получил парите, които нямат нищо общо с активността на федерацията, която другояче се финансира от спортното министерство. „ Един от огромните проблеми на българското обучение е насилието в учебно заведение ”, сподели журналистът. Това изнерви Станислав Недков и той стартира да изяснява, че таман заниманията със смесени бойни изкуства (ММА) стопират експанзията на младежите.

Водещият Крум Савов остана без глас да надвиква участниците в предаването му, които изоставиха въпроса за финансирането от просветното министерство без ясно пояснение по какъв начин е получено. Спорещите минаха на други тематики, като това дали Стъки може да се кандидатира за президент, тъй като няма навършени 40 години, което е условие по закон. Недков съобщи, че ще пита ЦИК и Конституционния съд по въпроса, само че Ангелов му отговори, че няма по какъв начин той самия да се обърне към съда, тъй като той не може да се сезира от жители.

Крум Савов също се включи в словесната борба, като сподели, че нахлуването на Станислав Недков при спортния министър е било „ безочливо и мутренско ”. В отовор Стъки назова водещия „ клеветник ”. В последна сметка двамата се уговориха Стъки да пристигна в 7/8 тв и пред детектор на лъжата да отговори дали е подвластен от Бойко Борисов, от ГЕРБ или от друга партия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР